Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Indskolingen og mellemtrinnet befinder sig på Rådmandsgade 22. En flot klassisk skolebygning fra 1889. Der er nye tilbygninger og senest er toileterne blevet renoveret.

I 2015 blev den gamle bygning fra 1889 renoveret. Vi har fået nyt varmesystem, ventilation og nye vinduer i alle klasselokaler. dertil er der malet og lagt nye gulve på trapper og gange. Der er lavet nyt N/T-lokale med udgang til taghave, der ligger ovenpå vores kantine og madskole "I Det Grønne".

Overbygningen holder til på Heimdalsgade 29. Det er en moderne skole, ombygget brødfabrik 2001, med store lyse lokaler med plads til storklasser. Her har eleverne egne skabe i stueetagen. På 1. sal har vi en stor kantine, hvor eleverne kan spise mad fra EAT og spille spil, bordfodbold og bordtennis.

Elevernes skolemøbler

Der er moderne og ergonomisk korrekte skolemøbler overalt.

Skolevejens trafiksikkerhed

Der er lyskurv i krydset Mimersgade/Rådmandsgade og bump ud for skolens hovedindgang i Rådmandsgade.
Der er skolepatrulje hver morgen.
Indskolingen afhentes af fritidshjemmene på skolen hver dag.