Billedskole

Hver tirsdag mellem 13.45 og 15.15 er der undervisning på Rådmandsgades Skoles billedskole. Det er dejligt at mange drenge og piger har lyst til at bruge deres fritid på at tegne og male. Vi har bla. arbejdet med guided tegning. Læreren guider eleverne gennem, hvordan man gør. Billederne bliver superflotte og eleverne er meget stolte. "JEG KUNNE GODT."

Jubilæum

Rådmandsgades skole fyldte 125 år 1. august 2014, og da vi i løbet af sommerferien og frem til april har gennemgået en renovering med nye vinduer, ventilations- og varmesystem og ny flot tilbygning med madskole, kantine, nyt Natur og teknologilokale med tilhørende taghave har vi udskudt jubilæumet til uge 17. Hele ugen arbejder alle elever med, hvordan det var at gå i skole fra dengang i 1889 til idag.

Interview med skoleleder Lene Rønje

Skoleleder Lene Rønje bliver interviewet om Rådmandsgades Skole og hvad børn og forældre kan glæde sig til ved at blive en del af skolen.