Billedskole

Hver mandag mellem 14.15 og 15.45 er der undervisning på Rådmandsgades Skoles billedskole. Det er dejligt at mange drenge og piger har lyst til at bruge deres fritid på at tegne og male. Vi har bla. arbejdet med guided tegning. Læreren guider eleverne gennem, hvordan man gør. Billederne bliver superflotte og eleverne er meget stolte. "JEG KUNNE GODT."

Der er åbnet op for tilmeldning til den nye sæson. Se nærmere på forældreintra under dialog mellem skole og hjem -> arrangementer. Tilmeldingsfrist den 15. august - "først til mølle"

Invitation

Vi glæder os til at se kommende børnehaveklasseforældre og -børn til Åbent Hus mandag den 14/11 fra kl. 16.00 – 18.00, hvor vi vil vise skolen frem og byde på mad i ”Det Grønne”

– og til informationsaften (uden børn) onsdag den 16/11 kl. 17.00.

Interview med skoleleder Lene Rønje

Skoleleder Lene Rønje bliver interviewet om Rådmandsgades Skole og hvad børn og forældre kan glæde sig til ved at blive en del af skolen.