Billedskole

Hver torsdag mellem 14.15 og 15.45 er der undervisning på Rådmandsgades Skoles billedskole. Det er dejligt at mange drenge og piger har lyst til at bruge deres fritid på at tegne og male. Vi har bla. arbejdet med guided tegning. Læreren guider eleverne gennem, hvordan man gør. Billederne bliver superflotte og eleverne er meget stolte. "JEG KUNNE GODT."

1.c i vinterskolehaverne

Tema: Hvad er der inde i en hane/høne

Vi samles i skolestuen hvor underviseren i skolehaverne har en hane på armen. Herefter går vi ned i skolehaven og slagter den, piller fjerene af og får indblik i indvoldenes funktioner som grundlæggende er meget lig vores egen. Kødet skæres fra og koges sammen med forskellige grøntsager i en gryde der er sat over bålet. Til slut samles vi alle omkring bålet hvor vi smager på hønsesuppen.

Interview med skoleleder Lene Rønje

Skoleleder Lene Rønje bliver interviewet om Rådmandsgades Skole og hvad børn og forældre kan glæde sig til ved at blive en del af skolen.